30 Sep
30Sep

Mindmeesterschap, wat is dat nu? Klinkt dit wellicht eng? Nee hoor.. Weet je wat eng is, als jij je onderbewustzijn jouw leven laat blijven regelen, zonder dat je hier zelf vat op hebt, dat is pas eng! Met mindmeesterschap wordt je je bewust van de werking van jouw brein en waarom jij nu doet wat je doet, ook wel persoonlijke ontwikkeling genoemd.

In mijn coaching sessies geef ik bijv. altijd een stukje teaching over de werking van de MIND, hierdoor wordt jij je bewust van jouw onderbewustzijn, je mindset. En zo bouw je mindmeesterschap op. Met deze inzichten kun je sneller stappen zetten en hoeven we niet onnodig te wachten, totdat jij zelf tot inzichten komt. En weet deze inzichten komen pas als het vaak al te laat is en je in een burn-out terecht komt. Deze mindset training is in de huidige coaching wereld nog ongewoon, maar ik vind dat we veel sneller stappen kunnen maken, als ik jou deze inzichten meegeef. Een win-win methode dus voor jou en voor mij. Want ik kan je op deze manier veel sneller naar een hoger level van vibratie coachen en jij kunt gaan groeien en je levenskwaliteit verbeteren.

Dus heb jij nu het gevoel - JA, dat wil ik ook, NU GA IK HET DOEN! - kijk dan eens bij mijn cursussen of kom eens langs. Ik ontmoet je graag voor een 1e kennismakingsgesprek.

Voel je nog weerstand, weet dan dat dat heel normaal is. Jouw onderbewustzijn vindt nieuwe ideeën en stappen hierin zetten namelijk doodeng. Dus kom dan vooral bij me langs en laat mij je alles over de werking van jouw MIND uitleggen en hoe jij deze kunt 'herprogrammeren'. Dat alleen is al heel interessant en gaat je veel inzichten opleveren waar jij zelf mee aan de slag kunt. En met deze nieuwe inzichten kun jij stappen gaan zetten. Wie weet heb je nog een droom, of heb je altijd nog eens willen leren vliegen. Ja waarom niet. Als jij het kunt bedenken, kun je het ook uitvoeren.

JIJ stuurt zelf je eigen DENKEN aan en jij bepaalt dus zelf de koers van je leven! Zullen we?

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.