Over miekeOver mieke
Hallo mijn naam is Mieke Tol!

Ik heet je van harte welkom op mijn website.
Fijn dat je even de tijd neemt om mijn verhaal te lezen en natuurlijk ook om te kijken naar wat ik je te bieden heb. In mijn leven is er veel gebeurd en deze ervaringen heb ik om kunnen zetten naar positieve kracht. Wellicht hebben we een klik en mag ik de persoon zijn die een stukje met je meeloopt op jouw pad en inspireer ik je om jouw kracht naar boven te halen.

Wie ben ik?
Ik ben geboren en getogen in het mooie pittoreske stadje Doesburg. Op mijn 20e verhuisde ik met mijn ouders naar de kust, we gingen in Zeeland wonen. Mijn schoolgaande periode was toen net afgerond en de wereld lag aan mijn voeten. Wat was ik blij met deze verhuizing ik was erg onzeker en had een laag zelfbeeld over mijzelf. Ik dacht met deze verhuizing, kan ik opnieuw beginnen en kom ik de mensen die mij herinneren aan mijn jeugd niet meer tegen.

Ik ging voortvarend van start. Ervaarde op dat moment ook direct meer zelfvertrouwen en had al snel een super mooie baan en ik leefde het leven zoals ik dacht, dat het bedoeld was.

Veel mooie jaren gingen voorbij, ik ontmoette mijn partner en we trouwden. Echter er was één onvolmaaktheid, ik kon zelf geen kinderen krijgen. Ik legde me daarbij neer en probeerde nog via alternatieve kanalen zwanger te worden, maar het mocht niet zo zijn. We beleefden ondertussen mooie momenten, we leefden 2,5 jaar in Singapore. In Singapore te wonen gaf veel voordelen en we konden daar 2 kinderen adopteren uit Cambodja. Ik was verguld en eindelijk moeder. Na 2,5 jaar stopte de uitzending en keerden we terug naar Nederland. En niet met lege handen, we kwamen terug met een container vol spullen én 2 kinderen, hoe mooi was mijn leven hiermee verrijkt.

De ommekeer
De kinderen groeiden op en ik was een trotse moeder. Ik dacht dit is mijn droom leven, maar toen keerde het tij. Mijn man bleek geen voldoening meer te halen uit zijn leven met mij en verliet mij. Ik had dit geheel niet zien aankomen, dus je zult begrijpen mijn wereld stortte in elkaar. Hoe moet ik nu verder? Ik lag in de kreukels en wilde dat niet zien en zeker niet voelen, nee ik moest sterk zijn! Dat ik eerst bij mijzelf mocht thuiskomen en aandacht aan mijzelf zou schenken, dat zag ik helaas toen nog niet in. Ik hinkelde verder, ik pleasde mijn hele omgeving, om maar gezien te worden en om maar leuk gevonden te worden. Pff wat kostte me dat een energie.

Het tij keerde weer

Ondertussen heb ik mijn weg gevonden naar mediteren en wist ik, dat ik iets met persoonlijke ontwikkeling moest gaan doen. Maar wat en waarom en hoe… geen idee! Men zei dat dat goed voor je was, dus deed ik dat maar.
En zo zat ik op die bewuste dag in het vliegtuig en luisterde ik naar een webinar van Inge Rock. Ik hoorde haar vertellen over mijn ego en mijn stemmetje, dat mij er steeds van weerhoud, om te doen wat ik nu eigenlijk wel wil. Leef jij je mooiste leven, vroeg ze? Toen wist ik het: NEE, dat leef ik niet en dat ben ik nu helemaal beu!
Ik kwam thuis en zo gebeurde het als vanzelf, ik dompelde mij direct onder in alle podcasts en Webinars die ik maar kon vinden. Waarom wordt ons dit niet op school geleerd? Ik word hier zo blij van, ik voelde, hier wil ik wat mee.

Opleiding en vorming
Ik volgde diverse opleidingen: de Roadmap to Success van Michael Pilarczyk, de I AM Academy, Ho'oponopono certificering, De sjamaan in jou, NLP Practitioner opleiding, Begin vandaag met lichter leven van Robert Bridgeman en de Coach practitioner opleiding aan de INGE ROCK ACADEMY in België. Ik begon vertrouwen in mezelf op te bouwen en ik kreeg weer een beter zelfbeeld. Dat vertrouwen wat ik zo lang gemist heb en wat dus eigenlijk altijd al heel dichtbij was, zit in mij en liet ik nu eindelijk toe. En het heerlijke is, ik hoef er niets voor te doen, ik hoef er niets voor te laten en me niet anders voor te doen, maar gewoon te ZIJN wie ik BEN.

Kalm zelfvertrouwen
Dit gevoel van kalm zelfvertrouwen en vrijheid is zo onbeschrijfelijk mooi, dat gun ik iedereen. En daarom ben ik mijn praktijk als Mindset coach gestart, want ik wil dit doorgeven en ook jou laten kennis maken met dit gevoel, met deze nieuwe levenswijze. En weet je: het zit gewoon in jou, klaar om uitgepakt te worden, zodat ook jij je mooiste leven kunt gaat leven!
Mijn werkwijze is direct, speels en down-to-earth. Ik loop met jou mee en neem je mee aan de hand in jouw nieuwe wereld van oneindige mogelijkheden.

Voel je je aangesproken en wil je hier meer over weten?
Twijfel dan niet, want jouw gevoel weet dit al lang. Nu jij zelf nog… Neem de 1e stap en vertrouw erop dat dit goed is. Hier kan jouw nieuwe hoofdstuk beginnen! Hoe?
Heel simpel: Plan vandaag gewoon jouw GRATIS intake gesprek in, zodat we samen kunnen kijken waar jou nieuwe leven begint en of je met mij wilt samenwerken!

Twijfel je nog?
Dank je wel dat je tot zover met me hebt meegelezen. Wellicht durf je nu nog niet de 1e stap te zetten, wat ik zeker begrijp. Maar weet dan dat dat het stemmetje is, die jouw er nu van weerhoud om de stap te zetten naar een nieuw leven. Doordat dat 'andere' leven onbekend is en misschien nog erg eng, zegt dat stemmetje: nee joh doe maar niet, het is toch prima nu!

Wat nu te doen? Wil je blijven zitten in je huidige levensstructuur en dat stemmetje geloven? Of wil je luisteren naar je gevoel en je hart? Die weet namelijk of het klopt. Wil je dat? Zet dan nu voor 1x even dat stemmetje uit en kies voor jezelf. Wat kan er mis gaan? Niets toch. In een kennismakingsafspraak - dat geheel gratis is - onderzoeken we jouw vraagstuk en wie weet start jij dan met de invulling van jouw mooiste leven! Ik kijk er al naar uit.

                                                                                      JA, DAT WIL IK! IK MAAK EEN AFSPRAAK!