Mijn werkwijze image
Wat is coaching?
Coaching is erop gericht om jou meer bewustzijn te geven in jouw persoon. Je leert je kwaliteiten beter kennen en – zeker niet onbelangrijk – te waarderen en bewust te gebruiken. Daarnaast krijg je handvatten om beter om te gaan met je valkuilen en (negatieve) emoties. Ik gebruik daarvoor diverse methodieken die ik altijd afstem op jouw situatie. In mijn coaching stimuleer ik je om de balans weer te vinden tussen al deze aspecten en vanuit dankbaarheid te leven. Weer blij zijn met wie je bent, waar je voor staat en wat je uitdraagt: THIS IS ME!

Mogelijke onderwerpen voor een persoonlijk coachingstraject zijn:
  • Omgaan met emoties en conflicten
  • Balans tussen zakelijk en privé           
  • Het benutten van je talenten en kwaliteiten
  • Meer zelfvertrouwen krijgen en/of zelfwaarde
  • Oud zeer oplossen, traumarelease mbv ademwerk
  • Burn-outklachtenWanneer schakel je een coach in?
Eigenlijk krijgt ieder mens ergens in zijn/haar leven te maken met overtuigingen die je hebt meegenomen vanuit je jeugd, die vandaag de dag niet meer voor je werken. Ze werken zelfs in je nadeel. Soms staan ze je zo erg in de weg dat je je ongelukkig voelt of ontevreden. Deze gevoelens zijn een indicator om de opties van coaching te overwegen. Je zult dan namelijk leren waarom je bepaalde overtuigingen hebt, waarom ze niet meer werken en je gaat aanvoelen dat je bewust kunt kiezen om dingen anders te doen.
wat kan mijn coaching voor jou betekenen? image
Een oplossing, een bijdrage en meer zelfvertrouwen.
Wanneer je zelf de verantwoordelijkheid leert nemen over je leven, zul je snel merken dat je gevoel verandert. Je wordt je meer bewust van je patronen en de invloed die je zelf hebt om dingen te kunnen veranderen. Je zult meer plezier gaan beleven in je leven en je zult je fitter en vitaler voelen. Ook leer je om dingen te accepteren en vanuit daar te handelen. Je voelt je krachtig en energiek!
Spreekt dit je aan? Laten we dan eens een afspraak maken en jouw leven de aandacht geven die het verdient!

                                          GRATIS AFSPRAAK OF CONTACT OPNEMEN

 Je neemt zelf het roer weer in handen.

Door op de juiste manier jouw denken in te zetten, jouw besturingssysteem, neem je nu zelf de leiding. Je haalt het beste uit jezelf en je durft weer! Je ervaart weer innerlijke balans, rust en vrijheid zonder obstakels.

 Je begrijpt waarom je doet wat je doet.

Je herkent je oude overtuigingen en gewoontes en weet ze nu vóór je in te zetten. Je komt er achter wie je bent en waarom je doet wat je doet. Je durft je angst aan te kijken. Niets houdt jou meer tegen.

 Je weet hoe je nu wel je doelen kunt behalen

Hoe je dromen, wensen en verlangens kunt omzetten in concrete doelen en die te gaan bereiken. Je weet wat je wilt en je gaat ervoor.