13 Feb
13Feb

Er zijn vier Indiaanse spiritualiteitswetten die zeggen dat er niets gebeurt zonder reden in het leven! Als je ze volgt, wordt het leven gemakkelijker en kijk je vol vertrouwen naar wat er nu in je leven gebeurt, ben je dankbaar voor wat er was en ben je blij voor wat er gaat komen. 

Wat zeggen deze wetten?

Wet 1 zegt: "De persoon die je ontmoet is de juiste" Dat wil zeggen, niemand komt per ongeluk in ons leven, alle mensen om ons heen die met ons omgaan, staan voor iets, hetzij om ons te onderwijzen of om ons te ondersteunen in de huidige situatie. 

Wet 2 zegt: "Wat er gebeurt is het enige dat kan gebeuren" Niets, maar absoluut niets van wat er met ons gebeurt, had anders kunnen zijn. Zelfs niet met het meest onbeduidende detail. Er is gewoon niet: "Als ik het anders had gedaan ... zou het anders zijn geweest ..." Nee, wat er gebeurt is het enige dat kan gebeuren en moet gebeuren, zodat we onze lessen kunnen leren om vooruit te komen. Alles? Ja, elke situatie die ons in het leven komt, is absoluut perfect, zelfs als onze geest ons ego weerstaat en het niet wil accepteren. 

Wet 3 zegt: "Elk moment waarop iets begint is het juiste moment" Alles begint op het juiste moment, niet te vroeg of te laat. Wanneer we klaar zijn voor iets nieuws in ons leven, is het er al om te beginnen. 

Wet 4 zegt: "Wat voorbij is, is voorbij" Zo eenvoudig is het. Wanneer iets in ons leven eindigt, dient het onze ontwikkeling. Daarom is het beter om los te laten en vooruit te gaan, geschonken aan de ervaringen die nu zijn opgedaan. 

Ik denk dat het geen toeval is dat je dit hier nu leest. Als deze tekst vandaag voor Jou voldoet, komt dat omdat je aan de voorwaarden voldoet én begrijpt dat geen enkele regendruppel ergens ter wereld per ongeluk op een verkeerde plaats valt. 

Laat het op je inwerken en neem het mee in je dag vandaag. Gebruik ze om het eens anders te zien en dankbaar te zijn voor wat is. En laat het je goed gaan.

Heb lief met je hele wezen mooi mens ... 

Gelukkig zijn zonder einde ... 

Elke dag is een gelukkige, gelukkige dag! 

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.