18 May
18May

Review Anita H - april 2024 
Ik zal beginnen waar ik dacht dat mijn ellende begon. Ik was 9 jaar en kreeg al borsten en de menstruatie begon. Hiermee ben ik op de lagere school enorm gepest. Dit heeft veel invloed gehad op mijn verdere leven. 

Mijn zelfbeeld was enorm laag, en ik was bang dat ik alleen zou overblijven. Ik ben toen toch getrouwd, kreeg 2 kinderen. In de loop van de jaren werd mijn gewicht ook steeds meer, omdat ik dacht, ze nemen me maar zoals ik ben en ik wilde altijd een ander pleasen ipv mezelf.

Toch deed dit me geen goed en afvallen lukte me niet meer en ben ik 10 jaar geleden geopereerd en kreeg ik een maagverkleining, waar ik erg blij van werd. De relatie met mijn man was erg koel en het houden van was weg bij me. Ik heb toen besloten om te gaan scheiden. 

Hierna nog twee relaties gehad, maar er veel te snel ingegaan. Je begrijpt wel dat dit het niet werd. Ik kreeg een huis voor mezelf na wat rondzwervingen. En ja toen was ik dus alleen en ik voelde me enorm eenzaam. Tevens had ik wat rot ervaringen achter elkaar, die hielpen ook niet mee aan een beter gevoel. 

Ik heb toen de huisarts geraadpleegd en die verwees mij door naar de praktijkondersteuner. Na een aantal keren bij de praktijkondersteuner te zijn geweest, kwam ik er zelf achter dat me dit niet verder hielp. 

Ik ben toen op internet gaan kijken wat mij eventueel verder zou kunnen helpen. Ik kwam op de site van Mieke Tol - Mindmeesterschap. Ik heb me via de site aangemeld en als snel belde Mieke mij op om een intake gesprek in te plannen. Ze zei eerlijk dat ze het intake gesprek nodig had om te kijken of er een klik was tussen ons. Die was er gelukkig. Dus ik ben met Mieke in zee gegaan, omdat het voor mij goed voelde. En dat ik het gevoel had dat ze mij echt kon helpen. 

Na iedere sessie voelde ik me sterker en zelfverzekerder worden. Mijn oude waarheid van pesten en denken dat mensen mij niet willen en de eenzaamheid veranderde. Zaken waarvan ik dacht dat het zo was, bleken mijn eigen gedachten te zijn. Mijn oude waarheden zijn op veel gebieden veranderd naar nieuwe waarheden. Ik voel me niet meer eenzaam en alleen, ik ben een sterke, mooie lieve vrouw en ben gelukkig met mezelf. Ik denk niet meer in het verleden maar in het nu. 

We zien wel wat voor moois er op mijn pad komt. Dit heb ik met behulp van Mieke bereikt. Zij is een enorme hulp en steun voor me geweest. En ja ik ben er nog niet helemaal, maar ik weet nu hoe ik met bepaalde ervaringen moet omgaan. Er dus niet in blijven hangen, dat is negativiteit en slurpt enorm veel energie bij je weg. Je moet het wel zelf doen maar Mieke geeft je zoveel handleidingen, zoals het boek van Inge Rock, meditatie, affirmaties, apps, het visualiseren en je kan haar altijd om advies vragen. Ik wil Mieke dan ook enorm bedanken voor al haar mooie inspanningen voor mij. En ik zou iedereen aanraden de stap te nemen naar zelfontwikkeling en dan zeker naar coaching praktijk Mindmeesterschap. Je wordt er een fantastisch mens van, maar je moet het wel zelf willen! 

Mieke - Dank je wel Anita en wat ben ik trots op jou dat je volhield ook al waren de ego stemmetjes zo sterk! We hebben jouw 'betovering' opgeheven, jouw negatieve gedachten/waarheden en je mag weer stralen! Blijf stappen! Trots op jou ;-)

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.