21 Apr
21Apr

Ben jij vaak moe en wil je dat dat verandert?

Heel begrijpelijk, want iedereen heeft genoeg energie nodig om de dag door te komen. In dit blog leg ik uit waar deze vermoeidheid vandaan komt en wat je hier tegen kunt doen. Met deze tip zet je de eerste stap naar bewustwording en kom jij hopelijk binnenkort weer fluitend de dag door!

Wat ben jij?
Jij bent energie en al jouw cellen bestaan uit energie. En nu zit er in het kleinste deel van jouw cellen een nulpunt energie, daar waar alles in balans is en die is bedoeld om jou te laten stralen. Maar soms door gebeurtenissen, ervaringen en conditioneringen raakt deze energie echter verstoord en ervaar jij vervolgens klachten.  

De frequentie van de cel is dan lager geworden dan bedoeld. Dat gebeurt vaak in onze eerste levensjaren. Immers dan leer je alles en sla je alles voor de eerste keer op.
Indien we in die eerste levensjaren zaken niet verwerken dan wordt dat jouw ‘nieuwe frequentie’ en denk jij dat dit bij je hoort of dat je er nooit vanaf komt. ‘Ik ben nou eenmaal zo’ of  ‘ik ben altijd al zo geweest’, ‘ Dat is mijn karakter’ zijn dan veelgehoorde uitspraken. Dat laatste is dus niet waar.

Kun je dit veranderen?

Wanneer je er nu van uitgaat dat de energie verstoord is en ook weet dat je energie altijd positief kunt beïnvloeden, dan weet jij nu ook dat je die verstoring  kunt opheffen. Vroeger dacht men dat je DNA bepalend was voor wie je bent en dat dat vastlag voor de rest van je leven. Gelukkig weten we door onderzoeken uit de kwantumfysica en epi genetica dat juist de zaken van buitenaf bepalend zijn voor jouw energielevel. Ook dat alles energie is en dat je die snel en makkelijk kunt beïnvloeden. 

Het kan dus! Op naar meer gezondheid en geluk! JA, ook jij kan het!! 

Maar wat zijn dan de oorzaken van die verstoringen?

De 3 oorzaken voor verstoringen zijn

  1. Onderdrukte emoties/afwijzing. Je mocht/kon of wilde niet voelen.
  2. Voorbeeldgedrag van ouders/leraren/opvoeders die jij bent gaan kopiëren (conditioneringen).
  3. Een Freeze - een heftige onverwerkte gebeurtenis, oud zeer of trauma genoemd. 

Wat te doen?

Stap 1  - Bewustwording van jouw 'programma'.

  • Wat heb ik vroeger meegemaakt en bepaald nu onbewust nog mijn leven?
  • Wat ben ik gaan geloven en is wellicht helemaal niet waar.
  • Waar laat ik me zo door meeslepen, wordt ik boos om, verdrietig of bang? Wat zijn mijn triggers?
  • Wat maakt dat ik daar dan zo op reageer?


Triggers zijn mooie boodschappers en vertellen iets! 
Ze laten je weten dat hier iets onder ligt wat jij nog niet verwerkt hebt! 


Observeren!

Hou de komende tijd eens bij hoe jij je energie beheerst en beïnvloedt of wat het laat beheersen/beïnvloeden. Op deze manier krijg je inzicht in de oorzaak van hoe jij je voelt. Dit is belangrijke oefening en hebben we nodig om steeds bewuster te gaan leven.

Aan de slag dus en succes met deze 1e stap. Weet ook dat wanneer je er niet direct zelf uitkomt dat helemaal niet raar is! JIJ kunt namelijk zelf niet alle plekken in jezelf zien waar een mogelijke blokkade ligt. Van een ander weten we dit altijd precies te vertellen, maar voor onszelf heb je gewoon even een 2e persoon nodig die jou de juiste vragen stelt! 

Zou je dat willen? Ben jij er klaar voor om nu eens echt naar jezelf te kijken en eindelijk die oude blokkades op te ruimen? Weet dan dat ik je daar graag bij help. Samen schijnen we licht in de duisternis en daar is niks engs aan. :-) 

Succes lieve JIJ!

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.