Cursus 13 stappen methode naar een mooier leven

Cursus in 13 stappen naar een mooier en bewuster leven - dé 13 stappen methode van 365!

 • Wil jij andere resultaten behalen in jouw leven?
 • Verlang je naar meer vrijheid en succes in jouw leven?
 • Verlang je naar meer zelfvertrouwen?
 • Verlang je naar een betere liefdesrelatie of naar Mr of Mrs Right?
 • Verlang je naar ander werk?
 • Verlang je naar een bloeiend eigen bedrijf?

…of wat het ook is waar jij naar verlangt…

Voor iedereen die voelt en/of zich afvraagt '' ER ZIT TOCH MEER IN MIJN LEVEN'' en dit wil aanpakken, maar niet weet hoe? Deze training gaat jou helpen een duidelijk pad uit te zetten, een focus en verdieping aan te brengen in jouw leven. Zodat jij MEER zelfvertrouwen, rust en liefde ervaart.

Wat je nodig hebt is dat je weet wat je wilt, dit wordt jouw koers om op te varen. Zonder koers varen we doelloos rond en is je dag weer zoals gisteren. Ook leer je HOE jouw mind werkt en wat die wel niet allemaal doet om jou van je koers af te houden. Welke acties moet je dan gaan ondernemen om dat leven te leven zoals jij het WEL wilt? Jij gaat hier aan het stuur staan!

Mindmeesterschap trainingen geven jou inzicht en meesterschap over jouw brein en dus over wie JIJ BENT! Waarom je doet, wat je doet. Waarom je reageert, zoals je reageert. Waarom je weerstand voelt bij dat ene gesprek, bij die ene persoon of in een bepaalde omgeving. Wat is dat toch?

Hoe zal jouw leven eruit ziet als je de angsten loslaat die je momenteel klein houden?

Binnenkort start weer een nieuwe groep in dit inspirerende traject om jou te helpen naar meer zingeving, voldoening en geluk in je leven! 

ZO DOE JE HET! DE 13 STAPPEN METHODE VAN 365.
We gaan in 13 stappen jouw nieuwe leven vormgeven. Je leven omgooien kun je namelijk prima doen in kleine stapjes. Als je maar wel een stap zet en het liefst vandaag al. Er is altijd wel een mini-stap, die jij nu al kunt zetten en we gaan dat samen doen.  
Met echter alleen die ene stap ben je er nog niet. Je kunt wel leuk ideeën opdoen voor een droomleven in het buitenland, een andere baan of een verhuizing, maar daarmee is je leven nog niet veranderd. Niet voor niets sneuvelen goede voornemens soms al in januari. We gaan dus verder en jij kiest ervoor dat de uitvoering ook zal gebeuren. Waarom? Gewoon omdat je het waard bent!

Wat zijn jouw diepste verlangens? 
Als alles zou kunnen wat jij zou willen, hoe zou dan jouw droomleven er uitzien? Als je niet denkt in beperkingen maar in overvloed, zal je merken dat je heel goed weet wat je wilt. 
Je leven veranderen vraagt dus slechts om één eerste stap en dat is de keuze om jezelf voorop te zetten, JIJ bent prioriteit. Naar binnengaan en kijken: wat wil ik nu?

In deze training gaan we daar stap voor stap door en zal jouw jaar anders worden dan alle jaren hiervoor! 
BEN JIJ DAAR KLAAR VOOR?

 • Om JA te zeggen tegen alle geweldige dingen in het leven
 • JA, te leven vanuit je kern en diepste wezen
 • JA, te doen wat jou te doen staat in dit leven. En dit vanuit rust, balans en vertrouwen?

                                                    JA  IK  MELD  MIJ  AAN !    

WANNEER

Aankomende data Cursus de 13 stappen methode naar een mooier leven!

 • Vrijdagavond start op 21 april 2023 om 19.30hr. 

Locatie: sfeervolle ruimte thuis in Middelburg.
Duur: Het traject bestaat uit 7 avonden van 1,5 uur.
De eerste 4 weken komen we om de 2 weken bij elkaar. Vervolgens met een interval van 3 weken. Dit wordt ook met de groep afgestemd.

In deze training doorlopen we samen de 13 stappen naar een mooier en vrijer leven.
De 13 stappen zijn onze leidraad, ik geef je de tools hoe dit toe te passen in jouw leven. En het belangrijkste: de groep, die ondersteunt elkaar, versterkt elkaar en brengt het naar een hoger niveau.

Jouw investering voor dit traject

Normaal kost dit masterclasstraject je €395,-

MAAR ik geef je een KORTING omdat ik vind dat iedereen dit moet weten!
Je betaalt slechts € 297,- totaal 

Extra's

 • Een bijbehorend werkboek: 13 stappen methode van 365
 • Koffie/thee is aanwezig;
 • Extra: Je krijgt bovendien enkele weken na afloop van het traject een GRATIS 1 op 1 COACHSESSIE ter waarde van € 80,-  cadeau!

Dus wil jij werken aan jezelf, wil jij een mooier en vrijer leven dan is dit het moment! En met zoveel extra's kun je nu geen nee meer zeggen! 

Deze 13 stappen methode van 365 hielp al vele duizenden mensen stap voor stap op weg naar een mooier leven. 

Dankzij het heldere stappenprogramma en de vele praktische oefeningen kan ook jij een happier en fijner leven creëren! Dus gun het jezelf en doe mee!

   JA  IK  MELD  MIJ  AAN !   


Wat is het verschil met de cursus Persoonlijke ontwikkeling?

In de cursus persoonlijke ontwikkeling leer je eerst jezelf beter kennen. Wat zijn mijn overtuigingen, mijn kernwaarden, waar wordt ik blij van. waarom ben ik zo snel getriggerd in een bepaalde situatie? WIE BEN IK NU EIGENLIJK? In de 13 stappen training zetten we vervolgens het pad uit om te kijken waar jij heen wilt en hoe kun je dit bereiken! Wil je meer uitleg of advies welke het beste bij jou past? Laten we dan even bellen of afspreken. Mail of app me hiervoor gerust!

Nieuwe data
Komen deze dagen je niet uit, dan kun je je ook aanmelden voor een andere sessiereeks. Meld je even aan, dan kijken we naar een geschikte groep voor jou!


 "Ik zie nu wat ik doe en kan mezelf beter aansturen. Ik wordt in bepaalde situaties ook niet meer zo boos. Ik ervaar meer rust en vrijheid, echt heel gaaf hoe dit je zelfbeeld veranderd. Ik raad dit iedereen aan die rondloopt met dat gevoel van onzichtbaarheid, er niet helemaal toe te doen en geleefd te worden. Echt je kan jezelf "herprogrammeren" zoals mieke dit dan noemt."

- Cursist Karin

"Toen ik bij Mieke aan de cursus persoonlijke ontwikkeling begon had ik geen concrete verwachtingen, ik was vooral heel nieuwsgierig. De cursus heeft mij veel inzichten gegeven. Ik ben me bewuster geworden van de denkprocessen en de invloed van alle denkprocessen die vooraf gaan aan het al of niet nemen van beslissingen. Wanneer je jouw eigen beslissingen meer willen sturen, daar meer invloed op wilt hebben (en wie wil dat nu niet!) raad ik deze cursus zeker aan!" 

- Cursist Nehallenia