One Day Retreate (Her)verbinden met jezelf

Tijdens dit retreate ga je verbinden met en ruimte geven aan jezelf. Wat houd je eigenlijk tegen om van daaruit te leven? Kun je ook leven, impact maken, zonder in die drukte mee te gaan?

JA DAT KAN!

Wij vrouwen zijn gewend om maar door te gaan. Voor iedereen klaar te staan, alle ballen in de lucht te houden. Je bent een bijter, een doorzetter en geeft nooit op. En weet je, iedereen vindt dat nog geweldig ook! Ja ik weet het, je wordt er doodmoe van.

En dan bekruipt je het gevoel, het moet toch anders kunnen? Moet het altijd zo druk zijn, zo hard gaan en altijd maar presteren?

Tot nu toe geven we veel aandacht aan de masculiene kant, de harde kant, de kant van doorgaan, overleven en uitgaand. Er is ook een andere kant van de medaille, de zachte en meer vrouwelijke kant. Het mooie is deze kant bezitten we al, maar geven we geen aandacht! Tijdens dit retreate ga je verbinden met jezelf en ruimte geven aan die zachte kant van jezelf. Allebei mogen ze er zijn en op deze dag gaan we de balans terug opzoeken. 

Wat levert deze One-day retreate je op?

  • Tijdens deze retreate kun je even alles loslaten
  • Midden in de natuur ga je weer terug naar jouw kern. Echte ME-TIME!
  • Vanuit verbinding ont-dek je waar voor jou de volgende stap ligt om (nog meer) vanuit zachte kracht jouw leven te leiden.

Je gaat naar huis met heldere inzichten die je helpen de volgende stap te zetten naar jouw authentieke balans tussen feminien en masculien. Je hebt gelijkstemde ontmoet die net als jij impact willen maken en tegelijkertijd verbinding met zichzelf willen houden. Die geloven dat het anders kan én moet.

Wil jij dat ook? Meld je dan nu aan!

Investering
Early bird Prijs: € 79,- en geldig tot 15 juni 2023. Daarna € 89,-DATUM aankomend dag retreate: 8 juli 2023

Locatie: Zeeland - wordt nader bepaald. Omgeving Middelburg/Goes.

Programma

9.40   Inloop en aankomst
10.00 Start ochtendprogramma

  • Helderheid krijgen over jouw zachte kracht, ying en yang - Mindset workshop
  • Verbinden met jouw zachte kracht. Zet je gevoel in beweging - Dance
  • Meditatie en intentie vormgeven

** Lunch wordt verzorgd

Middag

  • Intentie neerzetten en voorbereiding ademsessie
  • Ademsessie: adem je gevoel door jouw lichaam
  • Sharing en afronding

16.00 einde programma