IK heb de code gekraakt naar geluk!

Mijn naam is Mieke Tol imageMijn naam is Mieke Tol image
Hoe geweldig zou het zijn als jij meer zou kunnen leven vanuit vertrouwen en hierdoor meer rust en geluk ervaart? Dat jij beslist wat je vandaag gaat doen. Je niet laat leiden door wat andere graag willen en zeggen. Niet dichtklapt als je een sterke emotie ervaart, maar juist bewust vanuit jouw gevoel kan reageren. En je jezelf gezien en gehoord voelt! Wil je dat? Dan zit je hier goed.

Mijn naam is Mieke Tol. In mijn praktijk Mindmeesterschap coach ik  mensen weer in zichzelf te gaan geloven. Ik loop een stukje mee in jouw leven en samen ontwikkelen we jouw pad, hoe die ook is. We ruimen oude blokkades op met ademwerk en bouwen aan een stevig fundament.
Ook geef ik les in mindset. In mijn lessen over mindset leer ik mensen hoe ze zich krachtiger en zelfverzekerder kunnen gaan voelen. Zichzelf weer gaan waarderen, zodat ze een gelukkiger en liefdevoller leven leiden. Zelf zat ik lang opgesloten in mijn eigen leven. Ik leefde namelijk het leven zoals anderen dat van mij verwachtte. Totdat mijn leven tot stilstand kwam en er ineens een stemmetje in mij vroeg: "Waar ben jij nu eigenlijk mee bezig?". Ineens wist ik het, hier moet ik mee stoppen. Maar waar te beginnen en hoe? Ik ontdekte dat ik naar mijn intuïtie en lichaam mocht luisteren en door coaching, ademwerk en meditatie vond ik rust en liefde in mijn leven.

>>  Ik vraag me ook af: "Waarom wordt ons dit niet op school geleerd?". Dit hoort iedereen te weten.
En daarom ben ik hier nu voor JOU. Ik wil mijn geluk delen en samen die code kraken!