Jouw persoonlijke life en bewustzijnscoach!

Mijn naam is Mieke Tol imageMijn naam is Mieke Tol image
Is jouw leven vandaag de dag niet wat jij ervan had gedacht? 
Een ander soort leven vraagt om een nieuwe jij! Dat gaat meestal niet van de ene op de andere dag. Hoe zou het zijn om te kunnen leven vanuit vertrouwen en hierdoor meer rust en geluk te ervaren? Dat jij beslist wat je vandaag gaat doen. Je niet laat leiden door wat andere graag willen en zeggen. Niet dichtklapt als je een sterke emotie ervaart, maar juist bewust vanuit jouw gevoel kan reageren en je jezelf gezien en gehoord voelt! Wil jij dat? Dan zit je hier goed.

Mijn naam is Mieke Tol. Het is mijn missie je te helpen meer bewust te worden van jezelf, te ontdekken wie je ten diepste bent en wat je allemaal in huis hebt. Zelfbewustzijn is een voorwaarde voor groei en ontwikkeling en inspireert om écht in beweging te komen.

Jaren geleden kreeg ik een zware klap en liep helemaal vast. Ik leek opgesloten te zitten in mijn eigen leven. Ik leefde het leven zoals anderen dat van mij verwachtte. Totdat die ene dag: mijn leven kwam plots tot stilstand, een scheiding zette mij terug bij af en bleek een traumatische ervaring. Een stemmetje in mij vroeg: "Waar ben jij nu eigenlijk mee bezig?", ik wist het, hier moet ik mee stoppen. Maar waar te beginnen en hoe? Ik ontdekte dat ik naar mijn intuïtie en lichaam mocht luisteren. Ik liep niet meer mijn eigen pad, dat wat ik graag wilde, de verbinding was weg.

Door mijn opgedane kennis en ervaring kan ik nu jou begeleiden, op een liefdevolle manier zoals ik het zelf graag had gewild. Ik heb helder inzicht gekregen in hoe wij als mens vaak vastzitten in onze eigen mindset en hoe die ons dagelijks leven bepaald en in de weg kan zitten. Ik vond mijn weg terug door coaching, persoonlijke ontwikkeling en meditatie. Ik ben nu weer verbonden en ervaar weer rust en liefde in mijn leven.

Ik vraag me ook af: "Waarom wordt ons dit niet op school geleerd?". Dit hoort iedereen te weten.