Adem coaching

Met gericht ademwerk versterk je jezelf op holistisch vlak. Ademwerk helpt je (weer) te verbinden met je innerlijke zelf, waar al jouw kracht huist.

Hoe werkt Ademwerk?

In een ademsessie met mij leer je energetische en emotionele blokkaden in je lichaam te vinden en de pijn en opgeslagen emoties te bevrijden. Vaak zijn deze blokkaden al in de kindertijd ontstaan en blijven ze bij ons. Dat gebeurt onbewust, door je adem in te houden, of door hoog en oppervlakkig te ademen. 

Als ademcoach help ik je om adem te brengen bij de geblokkeerde delen in jezelf. Ik bied de veiligheid, aanmoediging en support om de pijn die binnen in je is opgeslagen, te bevrijden.

Weet of voel jij dat je geblokkeerd wordt om volgende stappen te zetten in je leven of heb je veel woede en/of verdriet in je, dan raad ik een ademsessie zeker aan! 

Ik begeleid je graag in je reis naar binnen om meer in contact te komen met jouw gevoelswereld. Hierdoor ga je meer leven vanuit het hart in plaats vanuit je hoofd. Ik gebruik daarvoor de adem als medicijn. Ik loop een stukje met jou mee om je te leren leven vanuit passie en verbinding met jezelf. 

Vooraf vind altijd eerst een intakegesprek plaats van 30minuten, zodat we samen kijken wat het beste bij je zal passen. 

Dit intakegesprek is altijd gratis!

Review - TimvK
Samen met Mieke heb ik mijn eerste BREATHWORK sessie mogen ervaren. Tijdens de sessie heeft Mieke mij op prettige wijze weten te begeleiden. Naast puur ademen hebben we vooraf een heldere intentie bepaald. Ik wilde graag meer in contact komen met mijn masculine energie. Tijdens het proces ben ik hiermee ook krachtig in contact gekomen, waar ik Mieke erg dankbaar voor ben. In de tijd dat ik Mieke heb mogen leren kennen heb ik haar passie voor persoonlijke ontwikkeling mogen voelen. De energie waarmee Mieke haar kennis deelt geeft me een warm gevoel. Daarmee heb ik het vertrouwen dat naast mij, Mieke ook andere kan helpen om zich meer thuis te voelen in zichzelf. Nogmaals bedankt Mieke, blijf zo door gaan!

JA, ik maak een intake afspraak!

Tarieven

Een individuele ademsessie duurt gemiddeld 1,5 uur en kost € 125,-.

Een groep sessie kost € 35,- per avond.