Coaching
Wat is coaching?
Coaching is erop gericht om je meer bewustzijn te brengen. Hoe leef je op dit moment je leven en hoe voelt dit voor je? Wat zou je anders willen? Samen kijken we naar de diverse aspecten in je leven. Hoe ervaar je je relaties, je familieband, hoe staat het met je gezondheid en hoe voel je je op het werk? Al deze punten samen vormen jouw levensstijl. Wat zijn de normen en waarden waarna je leeft en leef je die ook echt na of wil je iets heel graag maar lukt het je niet om vol te houden? In mijn coaching stimuleer ik je om balans te vinden tussen al deze aspecten en vanuit tevredenheid te leven. Tevreden met wie je bent, waar je voor staat en wat je uitdraagt!

Wanneer schakel je een coach in?
Eigenlijk krijgt ieder mens ergens in zijn/haar leven te maken met overtuigingen die je hebt meegenomen vanuit je jeugd, die vandaag de dag niet meer voor je werken. Ze werken zelfs in je nadeel. Soms staan ze je zo erg in de weg dat je je ongelukkig voelt of ontevreden. Deze gevoelens zijn een indicator om de opties van coaching te overwegen. Je zult dan namelijk leren waarom je bepaalde overtuigingen hebt, waarom ze niet meer werken en je gaat aanvoelen dat je bewust kunt kiezen om dingen anders te doen.
wat kan mijn coaching voor jou betekenen?
Een oplossing, een bijdrage en meer zelfvertrouwen.
Wanneer je zelf de verantwoordelijkheid leert nemen over je leven, zul je snel merken dat je gevoel verandert. Je wordt je meer bewust van je patronen en de invloed die je zelf hebt om dingen te kunnen veranderen. Je zult meer plezier gaan beleven in je leven en je zult je fitter en vitaler voelen. Ook leer je om dingen te accepteren en vanuit daar te handelen. Je voelt je krachtig en energiek!
Spreekt dit je aan? Laten we dan eens een afspraak maken en jouw leven de aandacht geven die het waard is!

                                          GRATIS AFSPRAAK OF CONTACT OPNEMEN

 Je neemt zelf het roer weer in handen.

Door op de juiste manier jouw denken in te zetten, jouw besturingssysteem, neem je nu zelf de leiding. Je haalt het beste uit jezelf en je durft weer! Je ervaart weer innerlijke balans, rust en vrijheid zonder obstakels.

 Je begrijpt waarom je doet wat je doet.

Je herkent je oude overtuigingen en gewoontes en weet ze nu vóór je in te zetten. Je komt er achter wie je bent en waarom je doet wat je doet. Je durft je angst aan te kijken. Niets houdt jou meer tegen.

 Je weet hoe je nu wel je doelen kunt behalen

Hoe je dromen, wensen en verlangens kunt omzetten in concrete doelen en die te gaan bereiken. Je weet wat je wilt en je gaat ervoor.