Cursus Schatkaart van de Ziel

Cursus Schatkaart van de Ziel

De Schatkaart van de Ziel is een tool om te ontdekken waar jij als persoon je momenteel bevindt in het proces van bewustwording en spirituele ontwikkeling. Vaak zijn we de connectie met 'de Bron of Spirit' kwijt. Herstel die is dan het algemene advies. Maar hoe doe je dat dan? 

Die connectie met de Bron raken we vaak al vroeg in onze jeugd kwijt, doordat er iets verschrikkelijks gebeurt dat we niet kunnen verwerken. Als je dan bij een dokter of psychiater komt met een geestes aandoening zoals angst of depressie is het beste wat hij kan doen: rust aan bieden of een medicijn dat op zijn best de symptomen een tijdje onderdrukt. Medici zijn in de greep van de farmacie en niet opgeleid om de onderliggende oorzaken bloot te leggen en aan te pakken. Laat staan om de connectie met Spirit of Bron te herstellen. En zo zijn we collectief dwalende. 

In deze korte training: Schatkaart van de Ziel zetten we de eerste stappen op jouw schatkaart en lopen we een weg samen af als groep. Welke blokkades kom jij tegen en mogen gezien worden?

Interesseert je dit? Sluit je dan aan bij een groep gelijkgestemde en laten we samen op weg gaan en jouw schatkaart van jouw ziel in kaart brengen.

Dit leer je al in 1 avond:

  • de invloed van je ouders, opvoeding en je omgeving
  • hoe is jouw brein gevormd en wat geloof jij?
  • hoe bewust ben je al
  • de magie die buiten je comfort zone ligt 
  • hoe kan je bewuster en vrijer leven - de eerste tips en tools
  • ... en nog veel meer

Trainingsdagen Schatkaart van de ziel

Data: dinsdagavond 30 augustus, 27 september, 1 en 29 november
Tijd : 19.15 - 21.15 uur
Kosten: € 120,- voor traject van 4 avonden

Locatie: Thuis in Middelburg

  >>  Aanmelden via deze link <<
of email: info@mindmeesterschap.nl